Conditii de livrare

CONDITII DE VANZARE SI DE INREGISTRARE

LANSAREA COMENZII
Se va face printr-una din tehnicile de comunicatie la distanta (online sau telefonic). Lansarea comenzii inseamna acceptarea conditiilor de vanzare ale Prisum International Trading Co SRL si confirmarea comenzii. Comanda va fi considerata valida si acceptata daca clientul va preciza urmatoarele date: adresa completa si numarul de telefon. Prisum International Trading Co SRL va confirma comanda, in momentul in care va reapela clientul pe numarul de telefon specificat de catre acesta. Confirmarea comenzii si acceptarea acesteia de catre client constituie momentul incheierii contractului la distanta ce cuprinde prezentele conditii de vanzare si inregistrare.
Pentru protectia clientilor, nu vor fi acceptate comenzi care nu corespund conditiilor de vanzare, livrare si de pret anuntate de Prisum International Trading Co SRL.

LIVRAREA PRODUSELOR
Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa Dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificati acest lucru in momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin posta sau prin curier, in ambalaj gratuit, taxele postale sau de curier fiind sarcina clientului. in cazul in care nu veti fi gasit acasa, el poate fi predat persoanei pe care Dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. in caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul postei sau al curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. La expedierea produselor nelivrate din vina noastra, clientul va plati doar contravaloarea produselor, taxele de transport cazand in sarcina Prisum International Trading Co SRL.

FACTURAREA PRODUSELOR
Se va face numai pentru produsele livrate. Factura va fi emisa pe datele trimise sau indicate de Dvs. in comanda. Nu se vor modifica datele din factura dupa trimiterea produselor.

PRETURILE PRODUSELOR
Includ toate taxele si REPREZINTA PRETUL FINAL pe care il veti plati firmei Prisum International Trading Co SRL. Transportul cade in sarcina clientului, exceptie facand perioadele de campanie cu transport gratuit. Orice modificare legislativa, financiara cu implicatii asupra cresterii sau descresterii pretului, va atrage dupa sine modificarea pretului fara o notificare prealabila.

RETURNAREA PRODUSELOR
Toate produsele livrate de Prisum International Trading Co SRL sunt acoperite de garantia "MULTUMIT SAU RAMBURSEZ", adica:
- clientii au dreptul ca in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, sa le returneze, daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ catalogului online sau a instructiunilor de utilizare;
- returnarea produselor se poate face partial sau integral, numai in ambalajul original, precizand motivul obiectiv al returului;
- returnarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului retur;
- clientul are dreptul de a renunta la rambursarea banilor si de a cere inlocuirea produselor ce nu il satisfac, cu altele de aceeasi valoare, el nesuportand alte costuri decat taxele de transport.

GARANTIA PRODUSELOR
Garantia produselor comandate este asigurata de producator, si la cerere se pot transmite certificate de analiza ale produselor si dovada notificarii lor pe teritoriul Romaniei.

DIVERSE
Preturile, promotiile, discounturile indicate pe site sunt valabile in termenele mentionate.
Promotiile de pe site-ul www.hboutique.ro sunt valabile numai daca comanda a fost data firmei Prisum International Trading Co SRL in ziua in care oferta era pe site, printr-o cerere de comanda trimisa online. Ele constituie parte integranta a propunerilor si a conditiilor de vanzare. Firma Prisum International Trading Co SRL isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de vanzare fara un anunt prealabil si de a refuza o comanda. Toate produsele se livreaza in limita stocului disponibil si daca nu sunt in stoc in termen de maxim 30 zile.