Solutia naturala pentru durerile reumatice: Rumalaya gel si Rumalaya forte

Solutia naturala pentru durerile reumatice: Rumalaya gel si Rumalaya forte />

Artrita infectioasa este singura boala reumatica ce poate fi vindecata complet, cu ajutorul antibioticelor, daca este depistata din timp. Din pacate, insa, nicio alta afectiune reumatica nu mai este vindecabila, ci doar tratabila, astfel ca orice medic reumatolog iti va spune ca tratamentele pentru bolile reumatice au menirea doar de a tine sub control simptomele pentru asigurarea unei vieti normale, lipsite de dureri sau cu reducerea la minim a acestora. Aflarea unui diagnostic ce presupune tratament medicamentos pentru intreaga viata este un moment dureros pentru orice pacient, iar din acea clipa incepe goana dupa metode de tratament eficiente, dar minim invazive si cu minime efecte adverse. Terapia naturista ofera adesea solutii in acest sens, astfel ca multi dintre pacienti isi vor gasi alinarea in ceaiurile medicinale cu efect antiinflamator, in compresele cu diverse plante medicinale sau in masarea zonelor afectate cu uleiuri aromatice cu rol terapeutic.

Aceste doua nevoi esentiale ale pacientilor cu afectiuni reumatice – de tratare eficienta a simptomelor, dar si de protejare impotriva efectelor adverse neplacute determinate de utilizarea pe termen lung a acestor tratamente – a inspirat Himalaya in a crea Rumalaya, gama de tratament pentru afectiuni reumatice, musculare si post-traumatice. Rumalaya combina cele mai eficiente substante active din natura in doua formule: Rumalaya Gel, antiinflamator si analgezic si Rumalaya forte (tablete), antireumatic natural.

Cinci ingrediente active naturale intra in compozitia gelului antireumatic Rumalaya:

  • Ghimbirul (Zingiber officinalis) – Calitatile medicinale ale Ghimbirului sunt cunoscute si apreciate de secole, inca din primele studii de laborator, realizate in anii ’70, constantandu-se proprietatile sale antiinflamatorii.
  • Pinul (Pinus roxburghii) – Are efect vasodilatator, analgezic si antiinflamator.
  • Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) – Este un antispastic natural.
  • Gaulteria fragrantissima – Este un puternic agent de incalzire locala, cu efect vasodilatator, antiinflamator si antispastic, care stimuleaza circulatia, permitand substantelor active sa patrunda in piele.
  • Menta (Menta arvensis) – Are efect antibacterian, antioxidant si analgezic si ajuta la relaxarea musculara. Mentolul previne aparitia iritatiilor de la nivelul pielii care pot fi cauzate de folosirea indelungata a produselor antiinflamatoare.

Rumalaya gel este recomandat pentru toate afectiunile osteoarticulare si musculare – spondiloza cervicala sau lombara, intinderi musculare, traumatisme sportive - iar pentru o eficienta sporita poate fi folosit in combinatie cu Rumalaya forte, tablete cu ingrediente active 100% naturale: Commiphora wightii (Guggul), Boswelia serrata (Tamaia indiana), Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) si Alpinia galanga (Galangal mare sau Ghimbir de Siam). Tabletele Rumalaya forte nu au reactii adverse la nivelul gastrointestinal sau cardiovascular, astfel ca pot fi administrate pe termen lung, ca o alternativa eficienta la antiinflamatoarele nesteroidiene. Ingredientele active naturale din Rumalaya forte combat inflamatia si durerea, cresc mobilitatea articulatiilor si intarzie degradarea progresiva a cartilajului articular. 

La final de articol, nu uitati: e nevoie de informatie pentru a face alegeri inteligente, e nevoie de dragoste si grija pentru armonia trupului si a mintii si e intotdeauna nevoie de magia naturii pentru sanatate si viata!

© Copyright 2014-2017 PRISUM INTERNATIONAL CO. Toate drepturile rezervate. PRISUM INTERNATIONAL CO este unic distribuitor pe piata din Romania a produselor Himalaya. Yes, antigravity works!